Videoconferinta "Managementul Proprietatii Intelectuale in Programele europene de cercetare"

video-conference

In data de 4 septembrie curent, cialis Academia de Stiinte a Moldovei, Centrul Proiecte Internationale, in comun cu Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala si Oficiul Republicii Moldova pentru Stiinta si Tehnologie pe linga Uniunea Europeana, cu sustinerea Serviciului IPR Helpdesk al Comisiei Europene, organizeaza seminarul ”Managementul Proprietatii Intelectuale in programele europene de cercetare”. Expertii Comisiei Europene vor interveni prin intermediul unei video-conferinte.

Evenimentul urmareste fortificarea capacitatilor actualilor si potentialilor beneficiari ai proiectelor europene privind gestionarea diverselor aspecte ce tin de Proprietatea Intelectuala.

Video-conferinta va reuni participanti ai proiectelor europene in derulare, persoane responsabile de relatii internationale si transfer tehnologic din cadrul institutiilor de cercetare-dezvoltare, rezidenti ai Parcurilor Stiintifico-Tehnologice si Incubatoarelor de Inovare, Puncte Nationale de Contact in Programul Orizont 2020.

Lucrarile seminarului se vor desfasura in incinta ASM, incepind cu ora 14.00 (Bd. Stefan cel Mare 1, Sala Mica, et.2).

Limba de lucru: engleza

Agenda evenimentului se anexeaza.

In acest context, rugam persoanele intersate de a participa la eveniment sa transmita confirmarea participarii la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la nr. de tel: 022 271671.

Find us on Facebook
Follow us on Twitter
Follow us on Linkedin
Subscribe to our RSS
Contact Us