Participați și vizitați atelierele de lucru, tururile și sesiunile de afaceri cu ocazia evenimentului IFA 2017 - Expoziția de vârf pentru utilizatorii de electronice și electrocasnice.

events   În perioada 01 - 06 septembrie 2017, Enterprise Europe Network (EEN) Berlin -Brandenburg, în colaborare cu Rețeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei ca partener EEN - Moldova vor organiza evenimentul "IFA Global Markets", unde se vor desfășura sesiuni de informare în cadrul cărora participanții vor avea posibilitatea să exploreze oportunitățile enorme de a găsi noi parteneri de afaceri, de transfer tehnologic sau de cercetare. De asemenea, participanții sunt bineveniți să aleagă din diferite excursii tematice ghidate. Acestea se vor concentra pe diferite sectoare de activitate și subiecte care vor conduce la expozanții selectați. Sesiunile de afaceri vor oferi o imagine de ansamblu asupra posibilităților de finanțare și colaborare în cadrul proiectelor de inovare, în special din sectorul electronicii, și va crea o imagine de ansamblu asupra celor mai noi inovații inteligente din lume. O zi din cadrul evenimentului se va concentra pe Căutarea de Talente: întâlniri organizate între talentele internaționale ce sunt în căutare de noi oportunități pentru carieră și între companiile inovatoare și organizațiile de cercetare din întreaga lume.
 
   Evenimentul se va concentra pe următoarele:
Zilele de afaceri IFA vizează un spectru larg de companii internaționale (atât IMM-uri, cât și industrii mari), universități și cercetători interesați în găsirea de noi parteneri de afaceri, de tehnologie sau cercetare și de explorarea unor noi modalități de cooperare.
 
   Evenimentele se vor desfășura în două locații diferite: IFA NEXT (Berlin ExpoCenter City, Hall 26) și Global Markets (STATION-Berlin, Luckenwalder Straße 4-6, 10963 Berlin).
 
   De ce să participați?
  • Prezentați cele mai bune proiecte, produse sau know-how;
  • Direcționați potențialii parteneri de afaceri în întâlniri pre-programate "one-to-one";
  • Inițierea contactelor transfrontaliere și a noilor cooperări;
  • Găsiți noi parteneri comerciali / tehnologici / de cercetare;
  • Obțineți cele mai recente informații despre rezultatele cercetărilor industriale;
  • Întâlniți și împărtășiți opinii cu cercetători și experți internaționali;
  • Prezentați, discutați și dezvoltați noi idei de proiecte la nivel internațional.
   Participanții pot alege individual în care module să participe iar o hartă a târgurilor și a locațiilor poate fi găsită aici.
   Limba de lucru în cadrul evenimentului este engleza iar participarea este gratuită.
   Vă rugăm să rețineți: Este necesară înregistrarea. Veți avea nevoie de un bilet de vizitator pentru a obține acces la centrul de târguri IFA.
   Pagina web a evenimentului este https://www.b2match.eu/ifa2017
Find us on Facebook
Follow us on Twitter
Follow us on Linkedin
Subscribe to our RSS
Contact Us