Dezvoltarea parteneriatului in domeniul transferului tehnologic si a sustinerii inovatiilor

Pentru persoanele interesate in dezvoltarea parteneriatului in domeniul transferului tehnologic si a sustinerii inovatiilor se anunta CONFERINTA Anuala organizata de TII (Asociatia Europeana Independenta de Susustinere a Inovatiilor si a Transferului Tehnologic), medicine care se va defasura in Valencia, Spania la data de 23-25 Aprilie 2008.
 
Scopul acestei Conferinte este sa propuna si sa prezinte persoanelor interesate din acest domeniu anumite modele de networking si parteneriate in scopul dezvoltarii continuie a colaborarii fructuoase dintre "S&B". Doritorii de a participa la aceasta conferinta si a prezenta modelul lor de parteneriat "S&B" sunt invitati sa trimita pina la data de 22 Februarie, 2008 o scurta informatie la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pentu a putea prezenta acest model la Conferinta.
 
Cheltuielile de participare trebuie sa fie acoperite de participant. Va putei, insa adresa la Fundatia Soros, Programul FP7 care sutine schimbul de idei si participarea la anumite evenimente ce tin de dezvoltarea profesionala sau alte Organizatii care pot acoperi aceste cheltuieli de participare.
 
Pentru informatie detaliata contactati,
 
Elvira Postaru
Industrial Program Manager
 
Moldovan Research and Development Association
Moldova, MD-2009,
Chisinau, 60 Mateevici str.,
Building 4, office 115.
Tel: +373(22)57-77-07, +373(22)57-77-06.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Find us on Facebook
Follow us on Twitter
Follow us on Linkedin
Subscribe to our RSS
Contact Us