A 3-a Conferință internațională privind Ingineria Mecanică și Mecatronică

conference

"ICMEM 2014 - Conferința internațională pentru Ingineria Mecanică și Mecatronică" este un eveniment cuprinzător care include diverse teme din domeniul Inginerie Mecanică (Mecanica Fluidelor şi Solidelor), domeniul Creării şi Utilizării Roboţilor, Industria Aeronautica și Mecatronică. Cea de-a treia editie a evenimentului va avea loc la data de 14-15 august, in Praga, Republica Cehă.

Scopul ICMEM'14 este să adune oamenii de știință din întreaga lume, pentru a prezenta progresele în domeniile menționate mai sus, precum și pentru a asigura un mediu favorabil pentru schimbul de idei și informații. Conferinţa va oferi, de asemenea, un mediu ideal pentru a dezvolta noi colaborări și parteneriate cu experți privind bazele, aplicaţiile, și produsele de Inginerie Mecanică și Mecatronică.

Toate articolele acceptate şi prezentate vor fi publicate în lucrările conferinţei. Mai mult decât atât, articole selectate de la conferință vor fi publicate intr-o ediție specială a revistei „Avestia Publishing”: Jurnalul International de Inginerie Mecanica si Mecatronică.

Detalii despre eveniment, pot fi accesate AICI.

Find us on Facebook
Follow us on Twitter
Follow us on Linkedin
Subscribe to our RSS
Contact Us